Livrăm în toată Europa (durată de livrare 4-7 zile)
Transport gratuit la comenzile de minim 170 lei *
-15% la min. 180 lei cu codul SPRING15

Shop All

Ingrijire corp

Mănușa este realizată din țesătura originală folosită de secole în ritualurile tradiționale Hammam din Turcia - o mătase 100% naturală de tip Turkish Cocoon Silk, special concepută pentru pielea sensibilă de pe corp și față.

Mănușa este realizată din țesătura originală folosită de secole în ritualurile tradiționale Hammam din Turcia - o mătase 100% naturală de tip Turkish Cocoon Silk, special concepută pentru pielea sensibilă de pe corp și față.

Mănușa este realizată din țesătura originală folosită de secole în ritualurile tradiționale Hammam din Turcia - o mătase 100% naturală de tip Turkish Cocoon Silk, special concepută pentru pielea sensibilă de pe corp și față.

Peria de masaj pentru corp din silicon curăță în profunzime și exfoliază pielea, stimulând circulația printr-un masaj relaxant care te eliberează de stres și tensiune.

Excelent pentru petele negre, petele pigmentare, acnee și cicatricile post-acneice.

Meloni 6646 Opt

Care sunt beneficiile exfolierii pielii

Procesul de regenerare celulară a pielii este unul natural și important, însă chiar dacă organismul are mecanisme proprii prin care se curăță, este nevoie și de un aport din partea noastră pentru a ajuta la păstrarea caracteristicilor pielii. Îngrijirea corpului presupune folosirea unor produse speciale și a unor tehnici particulare, iar exfolierea este unul dintre acestea. Exfolierea pielii presupune îndepărtarea stratului de celule moarte care se acumulează la suprafața acesteia, astfel încât porii să rămână deschiși iar tegumentele să poată să respire.

Exfoliere uscată vs. umedă

Exfolierea corpului se poate face prin două procedee distincte și anume exfoliere uscată și exfoliere umedă. Exfolierea uscată presupune folosirea unor produse cu textură granulară care ajută la eliminarea celulelor moarte ca urmare a frecării. În acest caz se pot folosi mănuși exfoliante sau o perie exfoliere corp, cu ajutorul căruia se aplică produsul înainte de a intra la duș. La polul opus exfolierea umedă presupune folosirea produselor de exfoliere sub duș sau în timpul băii. Procedeul presupune de asemenea folosirea unui dispozitiv de frecare, cum ar fi o mănușă exfoliantă sau o perie de corp.

Tipuri de produse pentru exfolierea corpului

Exfolierea ajută pielea să respire și îi crește acesteia elasticitate, în timp ce reduce aspectul de coajă de portocală generat de celulită. Pentru a putea realiza o exfoliere corectă este nevoie de asemenea de alegerea produselor de exfoliere.

Mănușă exfoliantă

Mănușa exfoliantă este menită să ajute la întinderea corectă a produsului și la aplicarea presiunii necesare procesului. Mănușa poate fi realizată din mătase sau din țesături speciale non-absorbante, care permit astfel difuzarea produsului pe suprafața corpului.

Perie exfoliantă

Peria exfloliantă este deosebit de utilă deoarece îți permite să ajungi și la zone mai greu accesibile, datorită mânerului, iar perii ajută la masarea zonelor și la stimularea circulației.

Întrebări frecvente:


Cât de des este recomandată exfolierea pielii?

Procesul de exfoliere ar trebui realizat de circa 2-3 ori pe săptămână, cu specificația că acest lucru depinde și de tipul produselor exfoliante folosite. Exfolierea frecventă, în aceste limite, ajută la o mai bună circulație a sângelui, la îmbunătățirea aspectului pielii și la eliminarea celulelor moarte de pe suprafața pielii. Dacă exfoliezi prea mult pielea poți risca să deteriorezi stratul superficial al acesteia, producând astfel leziuni, sensibilitate sau alte probleme dermatologice.

Cum știi dacă ai nevoie să exfoliezi pielea?

Textura pielii este un prim indicator al faptului că aceasta are nevoie de exfoliere. Dacă te confrunți cu episoade recurente de foliculită, dacă simți pielea uscată sau aspră, acestea pot fi semnele că ai nevoie de o exfoliere corectă.

Cum să îți exfoliezi corect pielea?

Pentru exfolierea pielii ai nevoie de alegerea unui tip potrivit de scrub și de alegerea unei mănuși sau perii pentru exfoliere. De asemenea este necesar să stabilești care va fi procedeul de exfoliere: umed sau uscat. O dată ce ai stabilit aceste detalii, realizează exfolierea cu mișcări circulare, lăsând produsul să acționeze pentru 60 de secunde și apoi clătind zona.

Ce zone ale corpului poți exfolia?

Exfolierea poate fi făcută la nivelul corpului, însă există și produse special destinate exfolierii tenului, deoarece și pielea de pe față produce celule moarte.

Cum îngrijești pielea după exfoliere?

După exfoliere este important să clătești pielea și să folosești o cremă hidratantă care să mențină elasticitatea pielii și fermitatea acesteia.
Meloni 6593 Opt
crossmenu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram